Lazović večerao sa direktorom AEK-a, Drinčić želja Stanojevića!

Napadač Partizana potvrdio je za „Sport“ da ga AEK želi u svojim redovima, dok bi iskusni vezista mogao put Izraela

  • 3

Ono što se već danima spekuliše moglo bi da postane istina. Grčki AEK želi u svojim redovima napadača Partizana, Danka Lazovića, a iskusni centarfor se i sastao sa direktorom kluba iz Atine, Nikosom Liberopulosom.

Ipak, Lazović je u izjavi za "Sport" potvrdio da se sastao sa Liberopulosom, ali da nikakav dogovor još uvek nije postignut.

- Istina je da sam se video sa Nikosom Liberopulosom posle utakmice sa Voždovcem, sedeli smo u jednom od gradskih restorana, pričali o mojim planovima, željama AEK-a, u koje se izgleda uklapam. Ne znam da li će biti dogovora, jer ne znam da li će moći da plate.

- Liberopulos mi je izložio plan, velike ambicije kluba u stvaranju tima, a sve to zarad povratka u najjaču ligu Grčke. AEK ima dugu tradiciju i rešili su da ga vrate tamo gde mu je i mesto.Radi se o nesumnjivo velikom klubu i ne mogu da kažem da nisam zainteresovan. Ipak, život me je naučio da je od interesovanja do realizacije u fudbalu dug put, pa ne kujem neke planove unapred. Jednostavno, neka ide sve svojim tokom, kako god da bude - rekao je Lazović.

Pored Lazovića i Nikola Drinčić bi mogao da napusti Humsku. Naime, prema saznanjima "Sporta" za usluge sjajnog veziste zainteresovan je novi trener Makabija iz Haife, Aleksandar Stanojević, a videćemo kakav će na kraju biti epilog.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Justicia

    17. maj 2014 | 12:58

    Koji je on faktor? Kako ih nije sramota? Dosli da pomognu Partizanu,a vec bi da se prodaju! Sad ce da ide,a mator kao fosil! Budi 'di si ni za di' si nisi!

  • Grobar

    17. maj 2014 | 18:10

    Drinčić 100% ostaje,Lazović može slobodno ići imamo Fofanu

  • mirsad

    18. maj 2014 | 07:50

    Vole partizan ali pare su pare strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA