TEODOSIĆ: Sada da pokažemo koliko volimo Srbiju!

- Mislim da svako ko je u bilo kakvoj mogućnosti, treba da pomogne. Naravno da ćemo i nas trojica iz CSKA odreagovati i uraditi nešto, jer sad treba da na delu pokažemo koliko volimo Srbiju, a ne samo na rečima - poručio je reprezentativni plejmejker

  • 1

Teška situacija u Srbiji  alarmirala je sve naše sportiste. Kako one koji nastupaju u domaćim klubovima, tako i one koji igraju za strane timove.

Za srpske igrače koji nastupaju za CSKA, Miloša Teodosića, Nenada Krstića i Vladimira Micova, noć između petka i subote bila je veoma teška. Kako zbog bolnog poraza u polufinalu fajnal-fora od Makabija, tako i zbog poplava u našoj zemlji.

- Sedeli smo pored kompjutera do četiri, pola pet ujutru i pratili šta se događa. Mislim da svako ko je u bilo kakvoj mogućnosti, treba da pomogne. Naravno da ćemo i nas trojica iz CSKA odreagovati i uraditi nešto, jer sad treba da na delu pokažemo koliko volimo Srbiju, a ne samo na rečima - poručio je Teodosić.

Dešavanja uživo u vezi sa poplavama, najugroženijim mestima u Srbiji i vanrednom situacijom možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA