Blekpul ponudio Fauleru platu od 100 funti nedeljno!

Legendarni napadač je od uprave Blekpula zahtevao 5.000 funti po utakmici

  • 0

Legendarni engleski fudbaler Robi Fauler odbio je saradnju sa drugoligašem Blekpulom do kraja sezone, koji mu je ponudio nedeljna primanja od simboličnih 100 funti! Fauler je od uprave Blekpula zahtevao 5.000 funti po utakmici, a kada mu je predsednik "narandžastih" ponudio 100 funti nedeljno ostao je u šoku!

Prvi čovek kluba sa severozapada Engleske, Karl Ojston, ovu ponudu opravdao je činjenicom da Robi Fauler nije u najboljoj fizičkoj kondiciji, kao i da menadžer tima Ian Holovej već ima na raspolaganju dvojicu iskusnih napadača, 38-godišnjeg Kevina Filipsa i 35-godišnjeg Breta Ormeroda.

Robi Fauler, 36, ponikao je u Liverpulu, za koji je postigao 140 golova na 266 utakmica, čime je stekao status božanstva na "Enfildu". Na Ostrvu je nosio još dresove Lids junajteda, Mančester sitija, Blekburna, Kardifa, australijskog Nost Kvinslenda, Pert Glorija, kao i tajlandskog Muang Tong junajteda, gde je obavljao i funkciju trenera.

Za reprezentaciju Engleske odigrao je 26 utakmica i postigao sedam golova.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA