MILINKOVIĆ-SAVIĆ ZA TELEGRAF: Još nisam potpisao za Junajted!

Mladi golman Vojvodine priznao da nikakav ugovor još nije potpisan, ali da će čelnici Junajteda u ponedeljak stići u Novi Sad

  • 1

Informacija da je golman Vojvodinje Vanja Milinković-Savić potpisao ugovor sa slavnim Mančester junajtedom nije u potpunosti tačna.

Naime, Vojvodina i engleski klub dogovorili su se oko obeštećenja, što je često sporna tačka u pregovorima, ali ostali detalji još nisu pominjani.

Čelnici Crvenih đavola dolaze u ponedeljak u Novi Sad, gde će se pričati o drugim stavkama i potpisati ugovor, ali je činjenica da su zadovoljni onim što je Milinković Savić pokazao.

- Još nisam ništa potpisao, nikakav zvaničan dokument, to bi tek trebalo da se desi. Ne znam ni koja je visina obeštećenja. Važno je samo da su se dogovorili sa Vojvodinom - rekao je Vanja Milinković-Savić za Telgraf i dodao:

- Naravno da uvek možeš bolje da se pokažeš, ali sam zadovoljan utiskom koji sam na njih otavio, kako sam radio i trenirao.

Prema njegovim rečima, rasterećenije je nego u Srbiji.

- Kao da sam bio u Engleskoj na odmoru, psihički sam se rasteretio. Nije takav pritisak kao ovde, bar nije bio u toj fazi - priznao je Vanja, ali dodao da ima i težih stvari:

- Treninzi su mnogo zahtevniji nego u našem fudbalu. Trenira se dva puta dnevno po dva sta, izuzetno jakim intenzitetom. Ali sve je lakše kad van terena nema toliko opterećujućih tema. Jako lepo su me dočekali, ugostili i prihvatili, prezadovoljan sam.

O tome kakao se oseća zbog činjenice da je još jedan Srbin koji će posle Vidića i Tošića obući dres ovog slavnog svetskog kluba, Vanja ne želi da komentariše dok i zvanično ne potpiše ugovor.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa tumbas

    17. maj 2014 | 21:57

    Sve najbolje mu želim,ali vratice se pre nego je krenuo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA