Fudbalsko prvenstvo se nastavlja u sredu?

Ništa se zvanično ne zna, ali ako se steknu uslovi prvi termin za odigravanje mečeva 29. kola je sreda 21. maj, rekao je direktor Superlige Vladimir Bulatović

  • 3

Zbog velikih poplava u Srbiji je proglašena vanredna situacija, i za sada fudbal nije u prvom planu.

Niko u Zajednici klubova Superlige ne želi da preuzima ništa po pitanju nastavka takmičenja, odnosno odigravanja poslednja dva kola, a direktor Superlige Vladimir Bulatović ističe da se još ne zna kada bi šampionat mogao da se nastavi.

- Pratimo dešavanja, usput apelujemo na klubove i organizacije da uzmu učešće u saniranju nesreće koja je zadesila zemlju - istakao je Bulatović.

- Ukoliko se steknu uslovi shodno situaciji i odlukama državnih organa, prvi termin koji bi mogao da posluži za odigravanje mečeva 29. kola je sreda, 21. maj. Vreme pred nama će pokazati koliko je to realno, ali, zbilja, fudbal je sada u drugom planu- poručio je Bulatović i dodao:

- Ponavljam, ništa zvanično nemamo. Sada je prioritet svaki život i imovina građana, a vidimo da su štete ogromnih razmera - zaključio je Bulatović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija BG

    18. maj 2014 | 12:02

    Kako da ne. Pa ko sad moze da se priprema za fudbal? Terzicu Terzicu!

  • bube gr

    18. maj 2014 | 15:15

    ovo je vece zlo i veca nesreca nego 1999. god. i tad se prvenstvo nije ni odigralo do kraja, Partizan je bio 10-ak bodova ispred drugoplasiranog tima. Po mnogima, ni sad se nebi trebao igrati nastavak, nek redosled bude ovakav, kakav je sad i gotovo. Nema smisla da se igraju ova dva kola, a par hiljada kuca je unisteno, desetine mrtvih, materijalna steta veca nego za vreme bombardovanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA