Manćini: Želim Van Persija

Italijan zainteresovan da vidi najboljeg strelca Premijer lige u redovima Sitija

  • 0

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini priznao je da želi da dovede napadača Arsenala Robina Van Persija. Holanđanin je trenutno najbolji strelac Premijer lige sa 25 postignutih pogodaka i ima još godinu dana ugovora sa timom iz severnog Londona.

- Mi smo zainteresovani za sve dobre igrače. To je normalna stvar. Mislim da su svi dobri timovi zainteresovani za Robina Van Persija - rekao je italijanski stručnjak i dodao:

- Za mene je Van Persi jedan od najboljih napadača u Evropi, pored Mesija, Ronalda, Aguera i Balotelija. Mislim da je fantastičan napadač, ali i to da će ostati u Arsenalu - sumirao je Manćini.

Ako dođe do evenutalnog transfera holandskog reprezentativca u Siti, Van Persi će biti peti igrač Arsenala koji je prešao na "Etihad". Pre njega, to su učinili Samri Nasri, Kolo Ture, Gael Kliši i Emanuel Adebajor (koji je na pozajmici u Totenhemu). Za najboljeg strelca Premijer lige je zainteresovan i Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA