DRAMA TRENERA INĐIJE: U poslednjem trenutku spasao suprugu i decu iz potopljenog Obrenovca!

Strateg prvoligaša je uz pomoć klupskog rukovodstva uspeo da dođe do porodične kuće u trenutku kada je voda počela da nadire na gornji sprat gde se sklonila njegova porodica i na svu sreću uspeo da ih spase

  • 2

Neverovatnu i tešku životnu priču je proživljavao proteklih dana trener prvoligaša Inđije Miloš Veselinović koja je na svu sreći ipak na kraju imala srećan kraj. Strateg Inđijaca je uspeo da spase svoju suprugu i dvoje dece u poslednjem trenutku iz porodične kuće u Obrenovcu.

Veselinović je zajedno sa drugim članovima klupskog rukovodstva se bio zaputio u pogođeni grad koji je pod vodom i u poslednjem trenutku je uspeo da spase svoju porodicu kada je voda već počela da prodire na gornji sprat njegove kuće.

- Trener je zajedno sa nekolicinom članova klupskog rukovodstva uspeo da se probije do Obrenovca i uz ogromne napore uspeli su da stignu do njegove porodične kuće u momentima kada je voda počela da prodire na gornje delove kuće, gde su se sklonili njegovi najbliži. N asvu sreću smo uspeli da ih prebacimo na sigurno u Inđiju - rekao je Miroslav Blanuša, trener u stručnom štabu Inđije za Žurnal.

- Mi smo se potrudili koliko smo mogli da im olakšamo najteže trenutke. U prostorijama klupskog trening centraobezbeđen je odgovarajući prostor za smeštaj gde će imati neophodne uslove i priliku da na trenutak zaborave misao o nedaćama - dodao je Blanuša i naveo koje će još korake klub preduzeti kako bi pomogao ugroženima širom Srbije.

- Sportskim prijateljima iz ugroženih područja smo ponudili pomoć. U granicama naših mogućnosti spremni smo da pomognemo svima kako bi se nevolje prouzrokovane neviđenom prirodnom katastrofom lakše prevazišle.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA