Do daljeg bez fudbala u Srbiji!

Zbog trajanja vanredne situacije u Srbiji i dalje ostaje na snazi odluka o odlaganju utakmica preostala dva kola nacionalne fudbalske Superlige.

  • 2

Izvšni odbor Zajednice superligaša  je na telefonskoj sednici razmatrao probleme takmičenja nastale elementarnim nepogodama u zemlji, kao i mogućnost finansijske pomoći ugroženima od poplava, uputivši apel svim klubovima da u skladu sa mogućnostima sve resurse stave u funkciju pomoći ugroženim građanima i područjima.

Zbog trajanja vanredne situacije u Srbiji i dalje ostaje na snazi odluka o odlaganju utakmica preostala dva kola nacionalne fudbalske Superlige.

Takođe je odlučeno da Zajednica kao urgentnu pomoć ugroženima uplati iznos od tri miliona dinara, dok će o odluka daljoj pomoći biti doneta naknadno, saopšteno je na sajtu Zajednice fudbalskih superligaša.

Direktor lige ima ovlašćenja da termin odigravanja utakmica 29. kola zakaže 48 sati po okončanju vanredne situacije, a da će poslednje 30. kolo biti odigrano tri dana nakon toga.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bube gr

    18. maj 2014 | 17:41

    kome je do fudbala... ovo je gore nego bombardovanje 1999. Godine! Ni tad se prvenstvo nije zavrsilo , pa ne mora ni sad

  • JA

    18. maj 2014 | 18:34

    Doći će red i na fudbal nigde da pobegne neće, trenutno nije najvažnije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA