Trener napustio Vojvodinu zbog meča sa Jagodinom

Ko me poznaje, zna da sam čovek koji poštuje ono što je dogovoreno i znam da bi bilo u redu da ostanem u Vojvodini do kraja prolećnog dela prvenstva, ali jednostavno ne mogu da pređem preko ovoga što nam se desilo tokom i nakon utakmice sa Jagodinom - rekao je sada već bivši trener tima iz Novog Sada

  • 7

Vojvodina je ostala bez trenera. Doskorašnji trener tima iz Novog Sada, Branko Babić napustio je klupu novosadskog "lala".

Babić je odlučio da dva kola pre kraja Jelen Superlige napusti klupu, "zbog negativne energije koju su pojedini navijači uputili mladima igračima tokom finalne utakmice nacionalnog Kupa, kao i održavanje paralelne skupštine, koja nije prepoznala uspehe ekipe i rukovodstva Vojvodine".

- Danima sam razmišljao o tome i jednostavno sam doneo odluku da više ne mogu. Ko me poznaje, zna da sam čovek koji poštuje ono što je dogovoreno i znam da bi bilo u redu da ostanem u Vojvodini do kraja prolećnog dela prvenstva, ali jednostavno ne mogu da pređem preko ovoga što nam se desilo tokom i nakon utakmice sa Jagodinom - rekao je Babić za klupski sajt.

On je u Vojvodinu došao početkom godine na predlog predsednika Zorana Pavlovića sa osnovnim ciljem da klub u prolećnom delu prvenstva afirmiše mlade igrače i pokuša da osvoji Kup.

- Mislim da smo na oba plana uspeli i bio sam siguran da smo i mi i svi navijači Vojvodine konačno zadovoljni. Zahvaljujem se na izuzetnoj saradnji svojim saradnicima i igračima, a rukovodstvu kluba na čelu sa predsednikom Pavlovićem želim puno uspeha u nastavku takmičenja i da ostvare što bolji uspeh u Evropi i sledećim sezonama - poručio je Babić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile tastatura

    19. maj 2014 | 14:39

    I zbog meča sa neustrašivom zvezdom!!! Čovek od šezdeset godina da prodaje utakmice,pa šta je onda radio tolike godine i u čemu je svrha trenerskog posla,ako mora da izgubi?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA