Potresno pismo Rajana Gigsa navijačima Junajteda!

Legendarni fudbaler Crvenih đavola odlučio da završi fudbalsku karijeru, ali ostaje u klubu kao asistent Luju Van Galu

  • 2

Rajan Gigs je završio fudbalsku karijeru! vest koja svakako navodi na suze većinu navijača Mančester junajteda za koji je Velšanin igrao čitav fudbalski vek, ali to ne znači da će otići iz kluba pošto će biti asistent novom menadžeru Crvenih đavola Luju Van Galu.

Upravo povodom toga Gigs se obratio navijačima Junajteda otvorenim pismom koje prenosimo u celosti:

- Danas je fantastičan dan za Mančester junajted. Luis Van Gal je odličan izbor za menadžera i moram da vam kažem da sam presrećan što ću raditi s nekim njegovom kalibra. Verujem da će klub pod vođstvom Van Gala ponovo da preuzme lidersku poziciju i zavlada narednih nekoliko godina.

- Takođe, želim ovim putem da napomenem da sam završio profesionalnu karijeru i otvaram novo životno poglavlje u Junajtedu, kao asistent Van Galu. Izuzetno sam ponosan i počastvovan što sam reprezentovao tako veliki klub. 936 mečeva za Junajted, 64 za Vels. Moj san je oduvek bio da igram za Junajted i obuzima me tuga što više neću oblačiti njegov dres kao fudbaler.

- Imao sam dosta sreće što sam igrao sa nekim od najboljih fudbalera na svetu i što me je trenirao Aleks Ferguson. Ali najviše od svega što sam igrao pred najboljim navijačima na svetu. Oduvek sam osećao i poštovao vašu podršku.

- Izrazio bih i veliku zahvalnost klupskom osoblju i zaposlenima koji su radili i koji rade u klubu. Ne bih postigao sve što jesam da nisam imao vašu neprestanu pažnju i posvećenost stvaranju najboljeg okruženja koje omogućuje igračima da napreduju. Ne bih osvojio 34 trofeja u karijeri bez vas. Posebno bih zahvalio i prijateljima i porodici na ljubavi i podršci koju su mi pružali.

- Za mene danas počinje novo poglavlje, ispunjeno mnogim emocijama - ponosom, tugom, ali najviše od svega, uzbuđenjem zbog budućnosti. Nadam se da će Junajtedovi navijači deliti i čuti moju nadu da klub, menadžment i vlasnici, rade sve što mogu da vrate ovaj klub tamo gde mu je i mesto. Nadam se da ću biti na svakoj stepenici tog puta. Najboljim fudbalskim navijačima - hvala, uživao sam svakog minuta dok sam igrao za vas i dok sam predstavljao najveći i najbolji klub na svetu.

Vidimo se sledeće sezone,

Rajan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA