DRAMA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Nije znao da li mu je porodica u Obrenovcu živa!

Fudbaler Kjeva Ivan Radovanović preživeo je pravu dramu u noć između petka i subote, jer nije mogao da uspostavi kontakt sa svojim najbližima *Pao mi je kamen sa srca kad sam čuo da su dobro - rekao je Radovanović

  • 0

Velike poplave u Srbiji nisu birale žrtve, pa su se i porodice srpskih sportista borile sa prirodnom katastrofom.

Fudbaler Kjeva i povremeni reprezentativac Srbije Ivan Radovanović proživeo je pravu dramu, jer mu se porodica u trenutku poplavnog talasa nalazila u Obrenovcu.

Kuće u kojoj je Radovanović odrastao više nema, a igrač Kjeva je ispričao kako je preživeo dramu.

- Sad je sve dobro, svi su živi i zdravi. Bilo je baš dramatično u petak na subotu. Poslednji kontakt sa mojima imao sam oko jedan sat posle ponoći. Potom je veza pukla i onda ništa do jutra. Nisam znao ni gde su, ni kako im je, ni da li su živi. Roditelji, baba, ujak, ujna teča, tetka, sestra, brat. Celu noć sam probdeo budan uz TV i internet pokušavajući da saznam šta se tačno dešava. Ujutru kad su mi se javili pao mi je kamen sa srca. U subotu su evakuisani iz Obrenovca, a u nedelju ujutro su smešteni u Beogradu - rekao je Radovanović za Informer.

I kuća još jednog fudbalskog reprezentativca Filipa Đuričića potopljena je tokom poplavnog talasa u Obrenovcu, kao i bivšeg igrača Partizana Ivana Obradovića koji je evakuisao porodicu iz najugroženijeg mesta u Srbiji.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA