Fudbalsko prvenstvo se nastavlja za vikend?

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da da po završetku trodnevne žalosti mogu da se nastave sportska i kulturna dešavanja, kao i rad prosvete

  • 2

Prirodna katastrofa koja je u poslednjih nekoliko dana pogodila Srbiju odložila i je završnicu sportski takmičenja u našoj zemlji.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da po završetku trodnevne žalosti u Srbiji, od 21. do 23. maja, sportska i kulturna dešavanja, kao i rad prosvete mogu da se nastave.

- Sva sportska takmičenja za koje se steknu uslovi mogu da se nastave od subote. To će biti malo teže za rukomet, košarku i ostale sportove koji se igraju u dvoranama, jer je u njima smešteno evakuisano stanovništvo - rekao je Vučić.

Iz ovoga se može zaključiti da će za vikend, ukoliko uslovi na stadionima u Srbiji budu dozvoljavali, biti nastavljeno fudbalsko prvenstvo.

Iz Zajednice Superlige klubovima je prosleđeno saopštenje koje je potpisao direktor Lige Vladimir Bulatović.

Prenosimo ga u celosti:

Na osnovu najnovijih događanja i saznanja, obaveštavamo vas da postoji mogućnost nastavka prvenstva i odigravanja utakmica 29. i 30. kola Jelen Super lige Srbije.

U skladu sa tim, obaveza klubova je da urade sve pripremne radnje vezane za organizaciju utakmica 29. kola, koje bi se odigralo 24. maja u 17 časova.

Ukoliko se utakmice 29. kola odigraju u navedenom terminu, obaveštavamo vas da će se poslednje 30. kolo odigrati u sredu 28. maja sa početkom u 17 časova.

Naknadna obaveštenja i dodatne informacije dostavićemo vam blagovremeno.

S poštovanjem, Direktor lige Vladimir Bulatović.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bube gr

    20. maj 2014 | 12:15

    Kome je sad do sporta, do fudbala itd?

  • Dejan

    20. maj 2014 | 14:48

    Daj bre treba da palimo vatromet i pravimo cirkus a ljudi se dave..a sa druge strane glupo je i da nam titula prodje u zalosti i transparentima o poplavama...odlaganje jos mesec dana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA