Kad je teško tu su Džejms i Vejd! Stivenson spavao na terenu (VIDEO)

Košarkaši Majamija zabeležili važan trijumf u gostima nad Indijanom rezultatom 87:83 uz 55 poena najboljeg dvojca na terenu

  • 0

Kad je teško tu su Džejms i Vejd! Svaki put kada Majami upadne u nevolju dva najbolja košarkaša aktuelnog šampiona su tu da poguraju Vrelinu ka pobedi. Tako je bilo i u drugom meču finalne serije Istočne konferencije plej-ofa NBA lige u Indijanapolisu gde je domaća Indijana položila oružje - 87:83, u seriji 1:1.

- Upravo zbog ovoga su njih dvojica momci vredni 100 miliona dolara - rekao je saigrač Noris Kol i dodao: Nezaustavljivi su. Kada su u napadačkom elementu svima nama olakšaju igru.

Vejd i Džejms su zajedno ubacili 55 poena, od čega 22 u poslednjoj deonici koja je i rešila pitanje pobednika s obzirom na to da je Indijana na kraju treće četvrtine imala poen prednosti.

Baš u toj trećoj deonici dogodila se zanimljiva stvar na parketu kada je najefikasniji igrač domaćeg tima Lens Stivenson odlučio da ''dremne'' posle dosuđenog faula u odbrani. Stivenson je odigrao sjajnu utakmicu i postavio rekord karijere u plej-ofu sa 25 poena, šest skokova i sedam asistencija.

Serija od 12-2 u poslednjoj četvrtini trasirala je Majamiju put do pobede, a junak je u tim momentima bio Lebron koji je vezao šest preciznih šuteva. Na kraju je meč završio sa 22, poenom manje od Vejda.

- Sve do kraja utakmice nismo imali pojma šta smo radili. Samo smo želeli sve najbolje za naš tim i uspeli smo - bio je kratak komentar Džejsma na njegovu i partiju svog kolege.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA