OVAKVOG MESIJA NISTE VIĐALI: Ako me u Barseloni ne žele - ODOH! (VIDEO)

Argentinac je u domovini govorio o tome da neće imati problem da napusti Barsu, iako je potpisao rekordan ugovor i naziva je svojim domom

  • 1

Lionel Mesi je doputovao u Argentinu na pripreme reprezentacije za Mundijal u Brazilu, a njegovo obraćanje novinarima je bilo potpuno nekarakteristično.

Iako je prošle nedelje zvanično postao najplaćeniji fudbaler na svetu, Mesi je u novinarima u domovini govorio da mu neće biti problem da napusti Barselonu ukoliko ga tamo ne žele - ni uprava, ni navijači!

- Uvek sam govorio da je Barselona moj dom, ali onog dana kada me tamo ljudi više ne budu želeli, pa, onda neću više biti tamo. Volim klub... ali ako pojedinci žele da odem, neću imati problem s tim - rekao je Mesi.

Na pitanje novinara kakav odnos ima sa navijačima, Argentinac je u istom stilu odgovorio:

- Dobar, ja mislim. Oni su me podržavali kada se nije znalo šta će biti sa mnom u budućnosti. Ali nekada možete da čujete prozivke dok ste na terenu, i zato kažem: Ako moram da odem, nije problem. Ali Barselona je i dalje moj dom.

Fudbaler očigledno pamti (preterane) kritike navijača Barse. Četiri puta je proglašen za najboljeg igrača sveta, ali je iza sebe ima nešto slabiju sezonu.

- Da, ali sad sam "promenio čip". Dugi vremenski period nije bilo sve kako treba, znate, ono što mi se nije dešavalo u reprezentaciji, a jeste u Barseloni. Nadam se da će sada biti bolje - zaključio je Lionel Mesi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA