NE, SAMO TO NE: Suarez propušta Svetsko prvenstvo?

Najvažniji fudbaler Urugvaja povredio je meniskus na treningu i podvrgnut je operativnom zahvatu za koji je predviđen period oporavka oko šest nedelja

  • 3

Najbolji igrač Urugvaja Luis Suarez mogao bi da propusti Svetsko prvenstvo u Brazilu! Napadač Liverpula je na treningu reprezentacije povredio koleno i hitno je operisan.

- Jutros su Suarezu operisani ligamenti na meniskusu kolena. Njegovo učešće na Mundijalu je pod znakom pitanja, ali su šanse posle operacije veće nego što smo mislili u prvi mah - saopštili su iz medicinske službe urugvajske reprezentacije.

Do početka Mundijala ostalo je još tri nedelje, a Suarez će sigurno propustiti prijateljske mečeve protiv Severne Irske i Norveške.

Sada je veliko pitanje za čitav stručni štab da li da rizikuju i uvrste ipak Suareza među putnike za Brazil ili da ipak umesto njega povedu nekog drugog ko bi mogao da bude na raspolaganju od početka i ko je zdrav.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA