BRAVO KAPITENI: Ilić i Milijaš promoteri turnira za pomoć ugroženoj Srbiji!

Još jedan divan gest večitih rivala Zvezde i Partizana i njihovih igrača koji su tokom svih ovih nedaća bili uz narod i pomagali

  • 2

Kapiteni Crvene zvezde i Partizana Nenad Milijaš i Saša Ilić nastavili su da pomažu koliko mogu ugroženima u poplavama koje su zadesile Srbiju pošto će biti promoteri ''Humanitarnog turnira'' u fudbalu za decu godišta 2005/06 i 2007/08.

Turnir koji organizuje Škola fudbala ''Lane'' na programu je 31. maja, a učešće na njemu je simbolična pomoć u vidu donošenja kesa punih pomoći.

Sadržaj paketa bi trebalo da ima hranu za bebe, konzerviranu hranu, pelene, sredstva za dezinfekciju, vlažne maramice, četkice i pastu za zube i slično.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo za kapitene.

    22. maj 2014 | 23:10

    Pravi momci za pravu stvar.

  • Banjac

    23. maj 2014 | 10:52

    Nemojte da trazite pune kese pomoci jer mnogo ljudi nema novca da kupi to sto vi trazite pa i decu nece pustiti na turnir. Neka donese ko sta ima i koliko moze da pomogne i bice sve mnogo lepse.(nista lose nisam mislio ovim komentarom)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA