Pretili mu smrću jer je povredio Suareza!

Fudbaleru Njukasla Polu Dumetu preko društvenih mreža navijači pretili smrću jer su smatrali da je njegov start u poslednjem kolu Premijer lige uzrok povrede Urugvajca

  • 0

Navijači Liverpula i urugvajske reprezentacije nisu bili srećni tokom dana kada je objavljena vest da Luis Suarez možda propušta Svetsko prvenstvo u Brazilu zbog operacije meniskusa, ali su tokom noći odahnuli pošto je napadač potvrdio da će biti spreman za Mundijal.

Međutim, sve dok nisu znali kakva je situacija sa Suarezom imali su ''na tapetu'' fudbalera Njukasla Pola Dumeta koji je proživeo pravu torturu zbog komentara gde su mu pretili smrću.

Mnogi su verovali da je upravo Dumet glavni krivac zbog povrede Suareza jer je tokom poslednjeg meča Premijer lige grubo startovao nad Urigvajcem i povredio ga, a da su posledice isplivale tek sada.

Možda bi pretnje preko Tvitera donekle bile i logične da je Dumet Englez i da je želeo da onesposobi glavnu zvezdu Urugvaja koji je u grupi sa Gordin Albionom, međutim fudbaler Njukasla je iz Velsa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA