ZVEZDA: Humanitarna pomoć umesto proslave titule!

Iako je već spremljen autobus i organizovana pompezna proslava titule crveno-belih na ulicama Beograda do toga neće doći zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile Srbiju

  • 16

Stravična poplava koja je zadesila Srbiju uticala je da fudbalski klub Crvena zvezda umesto već organizovane spektakularne proslave titule na Marakani organizuje humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći ugroženom stanovništvu!

Naime crveno-beli će ukoliko savladaju OFK Beograd, u utakmici 29. kola Jelen Superlige koja bi trebala da se odigra u nedelju, postati šampioni države po 26. put, ali su u klubu iz Ljutice Bogdana odlučili da zbog situaciju u zemlji skromnije proslave titulu, a pre svega pomognu ugroženima.

Umesto trubača, padobranaca, vatrometa, kao i parade u otvorenom autobusu kroz ulice Beograda, čelni ljudi kluba žele da pomognu narodu Srbije, a možda i ulaz na Marakanu neće biti besplatan kako bi se prikupilo što više sredstava.

Celu akciju uprave Zvezde podržali su svi igrači crveno-belih, kao i navijači tima sa Marakane.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veljko

    23. maj 2014 | 00:38

    BRAVO CIGANI!

  • marko

    23. maj 2014 | 07:59

    Posle 7 godina uzimamo titulu , pa cutimo 29 minuta zbog kriminalca pa posle zbog poplava .. To nije sahrana ili pomen kriminalcima nego prva titula posle 7 godina ej'

  • Nezadovoljština

    23. maj 2014 | 01:34

    Odgovorno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA