Iranski odbojkaši daju podršku srpskom narodu!

Meč između Srbije i Irana odigraće se u dvorani Šumice od 18 sati, ulaz je besplatan, a odbojkaši Irana odlučili su da uoči meča istaknu transparent sa podrškom srpskom stanovništvu pogođenom katastrofalnim poplavama

  • 2

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije odigraće u subotu u Beogradu prijateljsku utakmicu protiv selekcije Irana, u okviru priprema za učešće u Svetskoj ligi.

Prijateljski susret dveju selekcija dogovoren je nakon što je Vlada Srbije danas ukinula vanrednu situaciju u zemlji, čime je omogućeno održavanje takmičenja.

Selektor iranske reprezentacije je bivši državni reprezentativac Slobodan Kovač, osvajač zlatne olimpijske medalje u Sidneju 2000. i titule prvaka Evrope 2001. godine.

Utakmica protiv azijske selekcije biće značajna provera izabranika selektora Igora Kolakovića pred start takmičenja u B grupi Svetske lige.

Prvog vikenda tog takmičenja Srbija dočekuje Rusiju, a oba meča biće odigrana 30. i 31. maja od 20 sati u dvorani Čair u Nišu.

Pored Srbije i Rusije, u B grupi Svetske lige igraju još reprezentacije Bugarske i SAD.

Učesnici A grupe su Brazil, Italija, Poljska i Iran.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • besha

    23. maj 2014 | 23:35

    Eto vam jarana u necemu se bar slazete a ti je da mrzite Muslimane(sunite)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA