Reprezentativci otputovali u Ameriku!

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je iz Beograda na turneju po Americi, gde će odigrati prijateljske utakmice sa selekcijama Jamajke, Paname i Brazila

  • 5

Reprezentacija Srbije krenula je put Amerike. "Orlovi" su se iz Beograda zaputili ka Americi gde će odigrati prijateljske utakmice sa selekcijama Jamajke, Paname i Brazila.

Napadač moskovskog CSKA Zoran Tošić rekao je na aerodromu Nikola Tesla da, bez obzira na napornu sezonu u klubovima, svaki od reprezentativaca voli da igra za državni tim i da se uvek raduju okupljanju.

- Sigurno ćemo lako pronaći motivaciju i odigrati tri prijateljske utakmice, a zatim otići na zasluženi odmor. Naši protivnici na turneji su ozbiljne ekipe, Panama je blizu nas na FIFA listi, a i Jamajka i Brazil imaju pojedince koji igraju u jakim ligama i isto kao i mi žele da predstave svoj nacionalni tim na najvišem nivou. Brazil će nam biti kao „šlag na torti“, oni se ozbiljno pripremaju, a utakmica sa nama im je generalna proba pred svetsko prvenstvo" - izjavio je Tošić.

Defanzivac Stefan Mitrović, koji je poslednjih šest meseci igrao za Valjadolid, rekao je da mu je poziv selektora došsao kao nagrada posle dobrih izdanja u tom klubu.

- Moramo maksimalno ozbiljno i skoncentrisano da odigramo ovu turneju i da se predstavimo u što boljem svetlu, pogotovo ja moram da dokažem da mi je mesto u nacionalnom timu i opravdam poziv selektora Drulovića. Mislim da će utakmica sa Brazilom imati veliki takmičarski karakter, ali nam i protiv Jamajke i Paname neće manjkati motivacije - kazao je Mitrović.

Reprezentacija Srbije će na američkoj turneji igrati protiv Jamajke 26. maja u Nju Džersiju, protiv Paname 31. maja u Čikagu i protiv Brazila 6. juna u Sao Paulu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA