ANĆELOTI: Ronaldo će sigurno igrati, Pepe i Benzema pod znakom pitanja?

Trener fudbalera Reala iz Madrida rekao je da je Kristijano Ronaldo potpuno spreman i da će biti u startnoj postavi za finalnu utakmicu Lige šampiona protiv Atletika, ali da je zabrinut zbog rovitih Karima Benzeme i Pepea

  • 1

U subotu se u Lisabonu igra finale Lige šampiona u kome će snage odmeriti Real Madrid i Atletiko Madrid.

Trener kraljevskog kluba, Karlo Anćeloti, na poslednjoj konferenciji pred utakmicu je predočio kakva je kadrovska situacija u klubu sa Santijago Bernabeua.

- Kristijano Ronaldo je u redu i nema nikakvih problema. Međutim, moram da proverim situaciju sa Karimom Benzemom i Pepeom, jer nisu trenirali ove nedelje. Odluku ću doneti sutra - izjavio je Anćeloti, a zatim se osvrnuo na samu utakmicu:

- Započeli smo sezonu s ciljem da osvojimo jubilarnu Ligu šampiona i sad smo na korak od toga. Zato je ovo finale posebno. Ja sam miran, igrači su izuzetno motivisani i ne moraju nešto posebno da se pripremaju za ovakvu utakmicu. Potrebno je samo da ih smirim i dam jasna uputstva za igru, a ukoliko ponovimo izdanje iz polufinalnog meča sa Bajernom imamo veliku šansu za pobedu - zaključio je je italijanski stručnjak.

Anćeloti bi mogao da postane prvi trener koji je tri puta osvojio trofej Lige šampiona, nakon što je prethodno slavio sa Milanom 2003. i 2007.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA