Karadžić: Humanitarni derbi u Beču biće spektakl!

Odigravanje ovog meča ide u prilog tome da se pokaže jedinstvo i solidarnost onda kada je to najvažnije i najpotrebnije, rekao je predsednik FSS

  • 11

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić smatra da je odigravanje humanitarnog fudbalskog večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana odlična ideja. On je za "Novosti" istakao da takva utakmica, koja bi trebalo da bude odigrana u Beču, obećava spektakl.

- FSS je uvek za dobre ideje. Savez je činio i činiće sve da bude uz one kojima je u ovom času najteže. Doneli smo odluke o pomoći sa kojom je javnost upoznata, a ovaj čin ide u prilog tome da se pokaže jedno jedinstvo i solidarnost onda kada je to najvažnije i najpotrebnije -rekao je Karadžić za "Novosti".

Čelnici Crvene zvezde predložili su da se humanitarni "večiti derbi" igra u Beču a takav predlog nailazi na podršku i čini se da će baš prestonica Austrije ugostiti crveno i crno-bele krajem jula.

- Predlog je odličan, ideja zbilja fantastična. I efekat može biti fenomenalan. Takođe, mesto odigravanja, a Zvezda je predložila Beč, donosi težinu koja obećava spektakl - poručio je Tomislav Karadžić.

Da bi "večiti rivali" zaista ukrstili koplja u Beču biće potrebno da oba kluba pronađu termin koji će odgovarati obema ekipama a sve su prilike da će to biti završnica letnjeg pripremnog perioda.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirković

    24. maj 2014 | 00:11

    Pljunite vi mene ako tamo ne bude bilo incidenata,bagra je to...velika greška oba tima

  • Jovan

    24. maj 2014 | 09:49

    Odlazi vise covece...

  • Serb

    24. maj 2014 | 07:57

    Bice dosta ljudi, u Austriji, Svici i Nemackoj zivi vise od 1000 000 srba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA