NIŠTA OD DRULOVIĆA: Piksi novi selektor?

Prvi čovek srpskog fudbala poslao je najuže saradnike u Lisabon da započnu pregovore sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde uoči početka finala Lige šampiona

  • 33

Rok do kada je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić obećao da će srpska reprezentacija dobiti selektora polako se približava. Prvi čovek srpske kuće fudbala je još pre nekoliko meseci izjavio da će do 15. juna biti ponat kormilar srpskog broda ka Evropskom prenstvu 2016. godine.

Sa obzirom da je do tada ostalo tek nešto više od 20 dana, u Staroj Pazovi izgleda već su pronašli svog favorita za mesto na klupi "orlova". Kako piše Žurnal, to neće biti ni sadašnji v.d. selektora Ljubinko Drulović, ali ni prethodni šef stručnog štaba nacionalnog tima Siniša Mihajlović, već je izbor pao na Dragana Stojkovića Piksija.

Legenda Crvene zvezde i Nagoje je još ranije bio pominjan kao kandidat za selektora, međutim, vrlo brzo se njegovo ime izgubilo, a u prvi plan su izbili nek drugi kandidati.

Ipak, izgleda da Karadžić u dogovoru sa najbližim saradnicima planira da pitanje trenera nacionalnog tima reši već tokom američke turneje, a prvi kontakt sa Piksijem trebalo bi da bude ostvaren u subotu pre finala Lige šampiona u Lisabonu, gde će biti najuže rukovodstvo FSS-a, ali i bivši trener Nagoje.

Predsednik FSS-a želi da što pre reši ovo goruće pitanje u srpskom fudbalu, ali i da predupredi neželjene efekte i u isto vreme razgraniči sa problemima u srpskom fudbalu ovog proleća kojih je bilo mnogo, kako bi pripremio Savez za proces reorganizacije na svim nivoima.

Šuška se da bi pojedincima mogao javno da se zahvali na svemu što su učinili, ali da na njihovo mesto dolaze novi ljudi, ali pre svega toga prioritet je da reši pitanje selektora, uz aktuelnog vršioca dužnosti Drulovića, kako piše Žurnal, Dragan Stojković se nameće kao jedini preostali kandidat.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    24. maj 2014 | 10:32

    Respect za Piksija kao igraca! Al gde on da bude selektor kad nezna ni 3igraca koji igraju! A ta generacita je odrasla uz Drulovica!

  • Mirjana

    24. maj 2014 | 10:44

    Jos jedan u nizu, bivsi igrac Crvene Zvezde kao moguci selektor. Od gotovog resenja Ljubinka Drulovica, coveka koji ima najimpozantniji uspeh sa mladom reprezentacijom, Karadzic pravi veresiju sa Piksijem. Pitam se dokle vise u Srbiji ne postovanje prema uspehu a veclicanje minimale!?

  • zoka

    24. maj 2014 | 09:26

    To znaci :ZBOGOM SRPSKI FUDBALU I ZBOGOM SLEDECE EVROPSKO I SVETSKO PRVENDTVO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA