NASTAVLJA SE KLS: Partizan igra u Hali sportova, a Zvezda u Železniku!

Takmičenje u domaćoj košarkaškoj ligi biće nastavljeno u utorak, a preostalih pet prvenstvenih kola biće odigrano po ubrzanom principu na svaka dva dana

  • 7

Predsedništvo Udruženja klubova KLS donelo je u subotu na sastanku odluku da se takmičenje u Superligi Srbije koje je bilo prekinuto zbog vanredne situacije nastavi u utorak 27. maja.

Poplave koje su pogodile Srbiju i zbog kojih je proglašena vanredna situacija, izazvale su i odlaganje nekoliko prvenstvenih kola zbog čega će preostalih pet kola morati da se igraju o ubrzanom sistemu na svaka dva dana.

Ipak, problemi koji su se javili zbog neigranja utakmica neće uticati na plej of, pošto će se prema propozicijama polufinale igrati na dva dobijena meča, a finale na tri. Polufinalne serije su na programu 7. i 8. juna.

Zbog toga što je hala Pionir pretvorena u prihvatni centar za ugrožene u poplavama, Partizan će svoje utakmice igrati u Hali sportova na Novom Beogradu, a Crvena zvezda u Železniku. Mečevi u Pioniru igraće se tek kada bude bio osposobljen za održavanje sportskih manifestacija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA