NIKOLIĆ: Borićemo se dokle god postoji šansa!

Trener crno-belih izjavio dan uoči meča protiv Spartaka da njegovi igrači se neće predati u borbi za titulu dok šampion ne bude bio odlučen

  • 2

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da crno-beli neće odustati od borbe za titulu prvaka Srbije dokle god za to postoje matematičke šanse i dodao da očekuje pobedu i dobru igru svog tima protiv Spartaka u Subotici u 28. kolu Superlige.

- Bili smo u dobroj formi, vezali nekoliko dobrih utakmica, ali došla je pauza. Očekuje nas težak meč u Subotici, međutim verujem da moji igrači mogu da odgovore na taj izazov. Spartak ima dobar i iskusan tim, dok smo mi i dalje motivisani u borbi za titulu. Borićemo se dokle god bude postojala šansa - rekao je Nikolić.

On je dodao da njegovu ekipu nije poremetila pauza u Superligi zbog katastrofalnih poplava i nada se da će to dokazati u Subotici.

- Momci su dobro i vredno radili, nisu bili nestrpljivi. Nije nas omela pauza i nadam se da ćemo to sutra pokazati. Svi smo spremni da odigramo još jedan dobar meč - naveo je Nikolić.

Dva kola pre kraja šampionata Partizan se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 65 osvojenih bodova, tri manje od Crvene zvezde, dok je Spartak na 10. mestu sa 34 boda.

Utakmica Spartak - Partizana igra se sutra od 17 sati u Subotici.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZMAJ

    24. maj 2014 | 17:09

    Mi smo izgubili sanse jos od prve utakmice pod tvojim vodjstvom

  • Dejan B.

    24. maj 2014 | 16:13

    Došao si u klub koji je bio jesenji šampion,magarče jedan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA