VELIKO FINALE IZ MINUTA U MINUT: Real - Atletiko 4:1 (VIDEO)

Na stadionu da Luž fudbaleri Reala uspeli su da osvoje desetu titulu prvaka Evrope

  • 8

TOK MEČA:

120+1 minut - Čolo Simeone je isključen, jer je utrčao na teren, a sudija Kujpers je označio kraj meča i igrači Reala mogu da počnu sa slavljem!

120. minut - GOOOL!  Ronaldo je prvo iznudio penal, a zatim isti i realizovao za 4:1 za Real!

118. minut - GOOOLL!!! Marselo je rešio pitanje pobednika pogotkom sa ivice kaznenog prostora!

114. minut - Nova greška Kasiljasa, ali nju nije uspeo da iskoristi Tijago koji je šutirao preko gola!

110. minut - GOOOOOOOLLLL! Bejl je golom preokrenuo rezultat! Iako je Kurtoa odbranio udarac Di Marije, lopta je posle odbitka došla do Bejl koji je glavom poslao u mrežu!

107. minut - Modrić prvi preti na startu drugog produžetka. Njegov udarac sa 27 metara i pored toga što je lopta nekog zakačila na putu do gola, uspeo je da uhvati Kurtoa.

105. minut - Real je u poslenjem minutu prvog produžetka pripretio iz kornera, ali je loptu lagano prihvatio Kurtoa!

100. minut - Ronaldo je ponovo pokušao iz slobodnog udarca, ali je lopta od živog zida završila u korneru. Lopta je u živom zidu pogodila Gabija u ruku, tačnije lakat, ali Kujpers ni pored pritiska Ronalda nije pokazao na belu tačku.

97. minut - Oprezno su oba tima krenula u prvom produžetku!

90+5 minut - Kujpers je označio kraj meča, gledaćemo produžetke!

90+3 minut - GOOOOOOL!!! Serhio Ramos je heroj Reala, jer je golom u 93. minutu uspeo da izjednači rezultat! Posle centaršuta Modrića najviši u skok bio je Ramos koji je udarcem glavom savladao Kurtou i doneo veliko slavlje navijačima Reala!

82 - 85. minuta - Veliki pritisak Reala! Prvo je lopta prosle centaršuta Marsela prošla kroz peterac Atletika, ali igrači Reala nisu iskoristili grešku Kurtoe.

77. minut - Bejl može da bude jedan od tragičara finala! Velšanin je sjajno pretršao Godina, ali je slabo šutirao sa 8 metara!

72. i 74 minut - Bejl ni Ronaldo u prilikama! Prvo je Velšanin  sa ivice kaznenog prostora snažno šutirao, a lopta je završila pored gola. Ronaldo dva minuta kasnije iz voleja šalje loptu preko gola!

66. minut - Simeone je napravio drugu izmenu, na teren je ušao Hoze Sosa umesto Raula Garsije.

62. minut - Ronaldo nije uspeo dobro da zahvati loptu glavom, posle centaršuta Ramosa, a na drugoj stativi lopta je otišla u korner. Na semaforu i dalje 1:0!

58. minut - Anćeloti je izvršio dve izmene. Umesto Kedire i Koentraa u igru su ušli Marselo i Isko!

56.  minut - Adrijan Lopez mogao je da reši pitanje pobednika, ali je njgov udarac sa 13,14 metara izblokirao jedan igrač Reala posle čega je lopta završila u korneru.

54. minut - Ronaldo preti iz slobodnjaka! Kurtoa izbacuje loptu u korner! Real ni iz dva uzastopna kornera nije uspeo da postigne gol.

53. minut- Di Marija je kao u prvom poluvremenu sjajano prošao, a Miranda ga je za oštro zaustavio na 27 metara od sopstvenog gola zbog čega je dobio žuti karton.

50. minut - Atletiko prvi preti u nastavku! Raul Garsija je pokušao sa ivice kaznenog prostora, ali je njegov udarac otišao visoko preko gola Kasiljasa.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, bez izmena.

45. minut - Kraj prvog poluvremena je označio Holanđanin Kujpers.

41. minut - Umalo 2:0! Posle drugog kornera na meču Real je stigao do vođstva, a u trećem je Adrian pripretio glavom, ipak lopta je otišla preko gola!

36. minut - GOOOOOOOOLLLLLL! Atletiko vodi sa 1:0!!! Veliku grešku napravio je Kasiljas koji je istrčao sa gol linije, a Urugvajac u dresu Atletika ga je lobovao udarcem glavom!

32. minut - Gol šansa za Real!!! Bejl je oduzeo loptu na polovini Atletika, spustio se u kazneni prostor, dobro isfintirao, ali je udarac završio pored desne stative gola Atletika!

28. minut - Ronaldo je izveo slobonjak posle faula nad Di Marijom, ali je Kurtoa iako je lopta odskočila uhvatio loptu!

27. minut - Prvi žuti karton na meču! Raul Garsija je sa leđa oštro pokosio Di Mariju koji je predvodio kontru Reala, pa je Kujpers pokazao prvi karton.

20. minut - Real pokušava po bokovima da probije i centaršutevima stvori šansu, ali Kurtoa za sada bez posla.

13. minut - Atletiko prvi pripretio! Raul Garsija oprobao udaarac sa 30-ak metara, ali je lopta završila preko gola!

10. minut - ŠOK ZA ATLETIKO! Dijego Košta izašao iz igre! Izgleda da povreda nije zalečena u potpunosti! U igru ušao Adrijan Lopez.

Portugal Soccer Champions League Final

4. minut - Real ima loptu na polovini Atletika, bez prilika.

Finalni meč je počeo! Atletko igra 268 meč u evropskim takmičenjima, dok Real pokušava da ostavri 268-u pobedu u evropskim utakmicama.

Real Madrid: Kasiljas, Karvahal, Varan, Serhio Ramos, Koentrao (Marselo 58. minut), Di Marija, Kedira (Isko 58. minut), Modrić, Benzema, Bejl, Kristijano Ronaldo.

Atletiko Madrid: Kurtoa, Huanfran, Godin, Miranda, Filipe (Tobi 82. minut), Tijago, Gabi, Koke, Raul Garsija (Hoze Sosa 66. minut), Vilja, Dijego Košta (Adrijan Lopez 9. minut).

Sudija: Bjorn Kujpers (Holanđanin)

Kapacitet stadiona: 65.647 mesta

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA