Dao je gol, ali gde je Ronaldo bio do 120. minuta? (FOTO)

Portugalac je postigao četvrti gol za Real u finalu Lige šampiona, ali ga je do tog trenutka oko kamera više snimilo dok leži na zemlji i protestvuje nego sa loptom u nogama. Zašto?

  • 11

Kristijano Ronaldo je postigao 17 golova u Ligi šampiona ove sezone, poslednji u finalnom meču protiv Atletiko Madrida, čime je postao najbolji strelac u jednoj sezoni najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

I pored rekorda, najbolji fudbaler sveta, na finalnom meču nije pokazao ni delić svojih majstorija.

Portugalac je od starta meča više vremena proveo na travi, a osim pokušaja iz slobodnih udaraca nije se video na terenu.

Nervoza je sputala Ronalda da pokaže više, a na njegovu i sreću celog tima Serhio Ramos je uspeo da donese Realu produžetke, u kojima se Portugalac takođe, sve do poslednjih trenutaka kada je iznudio i realizovao penal, nije video.

Treba istaći i da je Ronaldo postigao gol pri rezultatu 3:1 za Real, što dodatno umanjuje značaj istog.

Šta vi mislite, koji je razlog slabije partije najboljeg svetskog fudbalera?

Ipak, Ronaldu se za učinak u Ligi šampiona, ali i svim takmičenjima u kojima je nastupao, mora odati velika počast, kao i za proslavu gola u stilu Marija Balotelija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    25. maj 2014 | 01:12

    Zanemarujete činjenicu da je zbog povrede bilo pitanje da li će uopšte da igra u finalu!?

  • Ja

    25. maj 2014 | 07:54

    Realno nigde ga nije bilo i da nije bilo tog bezveznog penala,ne bi ni dao gol. Sa druge strane do finala je dao 16 golova,tako da Real,vrloverovatno,ne bi ni stigao do finala da nije bilo njega. Ja ga ne volim kao igrača,ali vrhunski kvalitet mu niko ne može osporiti.

  • Mare89bg

    25. maj 2014 | 08:43

    17 golova je dovoljan dokaz kakva je on igracina i majstor ove igre i cinjenica je da on ne igra Real ne bi dosao do titule...o njegovim kvalitetima ne treba komentarisati...on je u fudbalu isto sto i Nole u tenisu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA