Njemu je ovaj pehar značajniji od titule Svetskog prvaka! (FOTO)

Iker Kasiljas pomalo šokirao izjavom da je osvojena Liga šampiona značajnija od podizanja Boginje u Brazilu

  • 5

Mogao je Iker Kasiljas da bude veliki tragičar finala Lige šampiona, ali ga je spasao Serhio Ramos u 90+3 minutu, odvevši finaliste lisabonskog finala u produžetke.

Koliko je Iker bio svestan kiksa kod vodećeg gola Atletika, toliko je dugo grlio i ljubio saigrača iz odbrane kada je postalo jasno da ga je golom direktno Serhio izvukao iz problema.

Kapiten Madriđana je treći put podigao pehar šampiona Evrope, a odmah posle meča je dao izjavu koja će mnoge iznenaditi.

- Ovo je značajniji trofej od pehara Svetskog prvenstva!

- Dugo smo čekali 10. titulu, a sada smo dočekali taj perfektan broj - tako je pričao posle podignutog "ušatog" pehara dvostruki šampion Evrope sa reprezentacijom Španije, aktuelni prvak sveta sa "crvenom furijom", plus sada već trostruki klupski šampion Evrope sa Realom.

Kasiljas će se već za koji dan priključiti španskoj reprezentaciji sa kojom će u Brazilu braniti titulu Svetskog prvaka. Ko zna, možda ga selektor više neće gledati kao prvog golmana Španije, posle ovakve izjave.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA