SIMEONE: Ponosan sam na ekipu!

- Utakmica se završava kada sudija to poželi, nemam ništa više na tu temu da kažem. Real je bio bolji u drugom poluvremenu. Mi smo bili umorni, ali oni su bili bolji. Pokušao sam da kažem ekipi da ostane u meču i ponosan sam na njih kao i uvek - rekao je trener Atletika posle poraza

  • 2

Atletiko Madrid je manje od dva minuta delilo od osvajanja Lige šampiona, ali je na kraju ipak posle produžetaka slavio drugi klub iz španske prestonice, Real.

Trener jorganždija, Dijego Simeone posle veoma bolnog poraza je pohvalio svoje izabranike i rekao da je ponosan na njih:

- Ne osećam se tužno, osećam se ogorčeno jer nisam ispunio svoj cilj. Sada je mir preovladao i prevazišao sam tu situaciju. Utakmica se završava kada sudija to poželi, nemam ništa više na tu temu da kažem. Nadam se da će Varan naučiti nešto iz ovoga. On je sjajan igrač sa sjajnom perspektivom - rekao je Simeone i osvrnuo se na sam tok utakmice, kao i na povredu Dijego Košte:

- Real je bio bolji u drugom poluvremenu. Mi smo bili umorni, ali oni su bili bolji. Pokušao sam da kažem ekipi da ostane u meču i ponosan sam na njih kao i uvek. Borili su se do samog kraja. Ovaj poraz nije vredan suza. Moramo da podignemo glave i spremimo se za sledeću sezonu.

- Ovo je sve deo igre, mi smo dali sve i pokazali da Atletiko može da igra sa svima. Osvojili smo predivnu ligu što je dobro za svakodnevne odnose, a bili smo blizu osvajanja internacionalnog trofeja, što je dobro za posao . Što se tiče Košte to je apsolutno moja odgovornost. Pogrešio sam, nije bio u dobrom stanju u kojem sam ga juče video - zaključio je Simeone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neo

    25. maj 2014 | 13:16

    Nepravda !zasluzili pobedu!

  • TRJOVAN

    25. maj 2014 | 10:56

    Skace i dere se ko konj, Andjeloti mnogo mirniji od njega. Steta sto su izgubili, kad su im dali onaj gol u 94. znao sam sta ce biti na kraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA