Kajakaši Srbije osvojili zlato na Svetskom Kupu!

Dvojac Simo Boltić i Vladimir Torubarov su u A finalu dicipline K-2 500 metara došli do 1. mesta u vremenu 1.30.52 minuta

  • 4

Srpski dvojac u kajaku Simo Boltić i Vladimir Torubarov osvojio je zlatnu medalju u Segedinu na Svetskom kupu u kajaku.

Boltić i Torubarov su u A finalu dicipline K-2500 metara došli do 1. mesta u vremenu 1:30.525 minuta, samo 72 hiljaditinke sporiji je bio mađarski dvojac Rudolf Dombi i Ðerđeli Boroš, dok su treće mesto zauzeli Nemci Markus Gros i Maks Rendšmit.

U B finalnoj trci discipline K-2500 metara Milenko Zorić i Aleksandar Aleksić su završili na prvom mestu, dok su u A finalu iste discipline Nikolina i Olivera Moldovan bile sedme.

Marko Dragosavljević i Nebojša Grujić su u disciplini K-1200 metara zauzeli šestu i osmu poziciju.

Strahinja Mladežić bio je deveti u A finalu discipline C-1500 metara, isto kao i Marko Tomićević u A finalu discipline K-1500 metara.

U B finalu discipline K-2, 200 metara učestvovala su dva srpska dvojca, Filipović i Novaković bili su drugi, a Holpert i Terzić šesti.

Četvrtu poziciju osvojila je Milica Starović u B finalu discipline K-1 200 metara, a Nikolina Moldovan je bila druga u C finalu iste discipline. Milenko Našagaćin je B finalnu trku discipline K-1 500 metara završio je kao trećeplasirani.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA