MILIJAŠ: Ova titula je kruna jedne generacije!

Kapiten crveno-belih je nakon šampionske proslave kratko prokomentarisao koliki značaj osvajanje trofeja ima za njega

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su posle sedam sušnih godina titulu šampiona Srbije. Poslednji zvižduk sudije Maja Vujovića na meču sa OFK Beogradom označio je početak velikog slavlja igrača i navijača na terenu Marakane.

Jedan od najzaslužnijih za povratak titule u Ljutice Bogdana bio je kapiten Nenad Milijaš, koji je nakon podizanja pehara namenjenog najboljem u Srbiji, rekao da mu je ovo najdraža titula u karijeri.

- Zahvalio bih se svim saigračima, stručnom štabu i navijačima koji su došli u ovolikom broju. Ova titula je kruna jedne generacije. Najlepša, ali i najteža utakmica u sezoni. Svakako i najdraža titula - rekao je Milijaš.

Đorđe Rakić propustio je prvi deo sezone zbog povrede, ali je u drugom delu šampionata sa nekoliko golova dao značajan doprinos osvajanju titule. Protiv bivšeg kluba, bio je u startnoj postavi, ali ga gol na meču sa OFK-om nije hteo, ipak njegovi saigrači su i postizali umesto njega.

- Šta smo sve prošli, hvala Bogu da se sve dobro završilo. Sad je vreme da se slavi. Gol me danas nije hteo ni rukom da sam ga gađao - rekao je Rakić po dodeli pehara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA