BAJKOVIĆ: Sada mogu i da umrem!

Golman Crvene zvezde posle osvajanja šampionske titule poručio je da će uskoro napustiti crveno-bele

  • 16

Zvezde je osvojila titulu šampiona Srbije u fudbalu posle sedam godina, a igrač sa najdužim stažem u crveno-belom dresu Boban Bajković nije krio oduševljenje zbog velikog uspeha.

- Hvala svima. Hvala svom narodu što navija za Zvezdu. Nadam se da smo ga posle svega ovog sa poplavama malo usrećili. Luda utakmica za kraj, dosta golova, ali samo se titula pamti, sve se ostalo zaboravlja. Sad mogu i da umrem - rekao je Bajković.

Golman crveno-belih već deceniju je u klubu iz Ljutice Bogdana, a osvajanje titule posle dužeg vremena pravi je znak za promenu sredine, iako bi on rado ostao.

- Imam porodicu i sad moram da mislim na svoje dete. Da nisam dobio dete sve bih dao da ostanem. Ovako... - nagovestio je Bajković skori rastanak i dodao:

- Zbog toga je meni najbitnija ova titula, iako verovatno svako tako misli za sebe. Sad mi je srce na mestu. Mogu da odem kao čovek. Srce i duša su mi ovde. Ovo mi je kuća koja mi je sve dala. Ne bi se znalo za mene bez Zvezde. Ne bih ni koliko-toliko obezbedio porodicu bez Zvezde. Ali, ne bih da zauzimam mesto mladima od kojih klub mora da živi. Vesić, Rajković, omladinac Manojlović su budućnost i mogu da me zamene. Ne srcem, tu će teško neko da me zameni - zaključio je Bajković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    26. maj 2014 | 00:01

    Cestitam komsije na tituli! Zasluzili ste da slavite posle toliko cekanja...uzivajte!

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    25. maj 2014 | 23:49

    Dragan Džajić bi morao ovu ekipu da osveži sa 6-7 najboljih mladih fudbalera srbije jer sa ovim kadrom nema šansi za Evropu. Svetski trećerazredni škart nam ne treba

  • KV

    26. maj 2014 | 00:06

    Umri Bajko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA