Nebesko-plavi Đoković uspešno počeo osvajanje Pariza! (FOTO) (VIDEO)

Srpski teniser pobedio je Žoaa Souzu sa 6:1, 6:2, 6:4 u prvom kolu Roland Garosa

  • 0

Ubedljiv start Novaka Đokovića na Roland Garosu! Srbin je savladao Portugalca Žoaa Souzu sa 6:1, 6:2, 6:4 u meču koji je nekoliko puta prekidan zbog kiše!

Đoković je tokom duela sa Souzom iskoristio priliku i da zabavi publiku u Parizu, jer je tokom jedne pauze zamenio uloge sa dečakom koji mu dodaje vodu i peškir.

Takođe, Đoković je na prvom meču Roland Garosa promovisao i novu nebesko-plavu opremu, koja podseća na dres rimskog Lacija.

Jedan, dva, četiri gema Đoković je prepustio Portugalcu po setovima.

Drugi favorit turnira nije imao većih problema protiv Souze, koji je u prvom setu jedini gem uspeo da osvoji na Novakov servis, za 6:1.

Ni kiša u finišu tog dela igre nije poremetila Đokovića, koji je i u drugom setu serijom od pet vezano osvojenih gemova osvojio set sa 6:2.

Najveći otpor Portugalac je pružio u trećem setu u kojem je uspeo da osvoji četiri gema, ali i da od rezultata 5:2 za Novaka sa dva brejka napravi pomalo dramatičnu završnicu. Đoković je ipak uspeo da osvoji gem na svoj servis za 6:4 i konačnu pobedu!

- Igrali smo ružan tenis i drago mi je da sam i pored loših vremenskih uslova uspeo da završim meč u jednom danu - rekao je Đoković prilikom izlaska sa terena.

Pogledajte najzanimljivije dtalje sa meča.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA