Zvezdin fudbaler slavio titulu i sa Delijama i sa Grobarima! (FOTO)

Posle Vladimira Stojkovića još jedan igrač u kratkom roku osvojio je titule sa oba večita rivala

  • 19

Prilikom potpisivanja ugovora sa Partizanom ili Crvenom zvezdom većina igrača izgovori već čuvenu rečenicu - "došao sam u klub koji volim od malena i najveća želja mi je da osvojim titulu"!

Posle slučaja Vladimira Stojkovića, koji je bio kapiten Crvene zvezde i sa crveno-belima osvjio šampionsku titulu, a posle nekoliko sezona prešao u redove najvećeg rivala Partizana sa kojim se takođe radovao trofejima, još jedan igrač postao je prvak Srbije u fudbalu sa oba "večita".

Štoper Crvene zvezde Jovan Krneta je u nedelju podigao šampionski trofej sa Crvenom zvezdom i zajedno je sa saigračima na severu pevao - "Svuda grmi okolo, naša pesma ponovo, sve je pijano, sve je gotovo, naša Zvezda prva ponovo"!

Ne tako davno, 2010. godine Krneta se kao omladinac Partizana radovao tituli sa crno-belima uz pesmu - "Titula, titula, slaviće se titula Partizan je šampion peva cela Srbija"!

Za koga Krneta stvarno navija ostaje dilema, a podsećanja radi, Gabrijel Kleo iako nije osvajao trofeje sa oba večite rivala, rešetao je mreže i u dresu Zvezde i Partizana uz ljubljenje grba!

Stopama gorepomenutih mogao bi da krene i bivši omladinac crno-belih Milan Jokić, koji se prošlog leta preselio na Marakanu gde bi u senirskoj konkurenciji mogao da osvaja titule kao sa Partizanom u mlađim kategorijama.

Iako su navijači Crvene zvezde tokom proslave titule na Marakani dali svoje mišljenje o prelasku bivšeg igrača Partizana Stefana Babovića na Marakanu, ostaje da se vidi da li će ih rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana poslušati i dovesti crno - belo dete, koje se naosvajalo trofeja u drsu kluba iz Humske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tacno se vidi za koga navija

    26. maj 2014 | 13:39

    Na proslavi sa Zvezdom,nekako je mlak,a sa partizanom se zaista raduje iz sveg srca.Ali i da zanemarimo to,po talentu,kvalitetu i svemu što pruža na terenu vidi se da je grobar.Mi goreg igrača u životu nismo doveli.Bilo je zaista očajnih,ali Jovan Krneta ulazi u sam vrh Zvezdinih najvećih promašaja ikada.Vidi se da je igrao u Partizanu.Blage veze sa životom nema.

  • Kale

    26. maj 2014 | 15:07

    To je sport i treba da se raduje. Svaka cast

  • Beograd

    26. maj 2014 | 16:49

    ...a Darko Kovacevic?...I on je sa nama slavio pa otisao u rupu da igra.!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA