Borković digao ceo WTCC da pomogne Srbiji! (FOTO)

Srpski automobolista nastavio sa humanitarnim aktivnostima za pomoć poplavljenom regionu. Akciji se pridružile legende automobilskog sporta poput Sebastijana Loeba, Ivana Milera, Roba Hafa i Endi Prijola

  • 1

Dušan Borković ove sezone ne predstavlja Srbiju samo osvajanjem bodova u  WTCC šampionatu. Njegov debitantski nastup u jednom od najprestižnijih takmičenja pod okriljem FIA, posle vikenda u Austriji, zauvek će ostati zapamćen i po humanitarnoj akciji za pomoć  stanovništvu i poplavljenim područjima u Srbiji i regionu.

Borković i njegov  tim sproveli su u delo akciju, u koju su se uključili svi vozači u šampionatu, sama Svetska automobilska federacija, kao i televizija Eurosport, jedan od organizatora i glavni medijski pokrovitelj takmičenja.

Borković je tokom čitava tri trkačka dana na stazi Salcburgring davao izjave o načinu na koji se može pomoći, a brojni baneri i bedževi krasili su automobile i delove staze u Austriji.

Među slikama koje su  obišle planetu su svakako i one na kojima je Borković s legendama automobilskog sporta i višestrukim  svetskim šampionima Sebastijanom Loebom, Ivanom Milerom, Rob Hafom i Endijem Prijolom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA