Lebronovo šutersko veče dovelo Majami na korak od finala! (FOTO)

Tim sa Floride slavio i u četvrtom meču protiv Indijane rezultatom 102:90, čime je sebi obezbedio tri meč lopte

  • 0

Košarkaši Majamija i treći put su slavili zaredom u finalu Istočne konferencije protiv Indijane. Tim sa Floride pobedio je Pejserse rezultatom 102:90 i poveo sa 3:1 u seriji.

Izabranici Erika Spolstre su od samog početka kontrolisali meč i pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Najzaslužniji za pobedi Hita bio je Lebron Džejms sa 32 poena i deset skokova uz procenat šuta nešto preko 50 odsto. Džejms je dobru podršku imao u Krisu Bošu koji je postigao 25 poena, dok je Dvejn Vejd ubacio 15 poena.

Kod Indijane odličan je bio Pol Džordž koji je postigao 23 poena uz sedam skokova, a Dejvid Vest je ubacio tri poena manje uz 12 skokova. Serija se sada vraća u Indijanu gde će biti odigran peti meč u noći između srede i četvrtka. Ukoliko se Majami plasira u veliko finale biće tek treći tim u istoriji koji je uspeo da se četiri put zaredom nađe u finalu. To su u istoriji uradili samo LA Lejkersi i Boston.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA