Kakvi Zvezda i Partizan! Seoski fudbal je zakon! (FOTO)

Iako je u žiži javnosti fudbal koji se igra u Jelen Superligi Srbije, takmičenje u međuopštinskim ligama može da bude veoma zanimljivo i interesantno

  • 3

Možete da volite Crvenu zvezdu i Partizan koliko hoćete, ali nema šanse da vam se ne dopadne seoski fudbal nižih liga Srbije. To je, što bi rekao Kristijan Golubović, jedno ludilo sastavljeno iz bezbroj manjih ludila na jednom mestu.

Tamo ćete videti sve što nigde ne možete videti, svlačionicu sa gajbama piva umesto stolica, igrača od 50 godina, blagajnu koja je na prozoru privatne kuće, kao u neverovatne parole. Sve ovo možete naći i na specijalnoj fejsbuk stranici Facebook/seoski fudbal.

Ali da krenem redomo,kad dođete na tekmu red je da kupite kartu na blagajni.

Nakon toga je red da upoznate stadion na koji ste došli i pronađete svoje mesto numerisano, naravno

Naravno, tu su i protivnički navijači koji su odmah na početku meča istakli parolu da upozore da sve mora biti regularno.

A naravno, tu su i domaći navijači koji su spremni da svojom podrškom daju pomoć ekipi da dođe do pobede. Poneli su čak i svoju navijačku zastavu.

 

Tokom utakmice morate da bodrite svoj tim, odnosno tim za koji navijate i naravno najisksnijeg igrača, pedestogodišnjeg centarhalfa, koji je uzgred i menadžer ekipe.

Posle tekme, kako dolikuje može da se pobeda proslavi u svlačionici jer puna gajbi piva.

Međutim, ako se desi da sudija ne odradi dobro svoj posao postoji i mogućnost da se vidi atletska disciplina trčanje na 5000 metara posle utakmice. Baš kao na ovom snimku.

Tek sad ste videli šta ste propuštali godinama.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA