Grobari skupili pola miliona za vaterpoliste!

Pristalice crno-belih pokrenule akciju za prikupljanje pomoći najtrofejnijem vaterpolo klubu na svetu koja je bila uspešna, ali ne nameravaju da stanu sa njom

  • 5

Grobari po ko zna koji put pokazali kako se voli klub za koji se navija! Teška finansijska situacija u kojoj se nalazi vaterpolo klub Partizan, koji ove nedelje učestvuje zajedno sa Radničkim na fajnal siksu Lige šampiona, naterala je njegove verne pristalice da pokrenu akciju pomoći koja je bila itekako uspešna.

Navijači crno-belih su se vrlo brzo organizovali, a pozvali su i košarkaše i vaterpoliste iz istog sportskog društva koji su im pomogli da se skupe novčana sredstva koja su neophodna vaterpolistima sa Banjice. Akcija je tekla kroz prodaju majica, a novac se mogao uplatiti i direktno na žiro račun kluba.

Na kraju je postignut uspeh! Sve majice su rasprodate za jedan dan, a na račun crno-belih uplaćeno je 500.000 dinara, međutim, ovo ne znači kraj pomaganja, jer će se pomoć najtrofejnijem svetskom vaterpolo klubu nastaviti kroz neke nove akcije i načine prikupljanja neophodnih sredstava.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA