UEFA kažnjava Simeonea i Alonsa zbog ponašanja u finalu LŠ!

Trener Atletika i vezista Reala suočeni su sa suspenzijom u najjačem evropskom takmičenju sledeće sezone, a takođe će novčano biti kažnjeni i oba madridska kluba

  • 1

Evropska fudbalska unija saopštila je da će 17. jula raspravljati o eventualnom kažnjavanju trenera madridskog Atletika Dijega Simeonea i igrača Reala Ćabija Alonsa zbog kršenja pravila na finalnoj utakmici Lige šampiona u subotu.

Na meču u Lisabonu Simeone je dva puta tokom produžetaka ušao u teren pokušavajući da se razračuna sa igračem Rafaelom Varanom zbog napucavanja lopte prema klupi Atletika, dok se Ćabi Alonso, koji nije igrao u finalu zbog suspenzije, po završetku susreta pridružio saigračima na terenu u proslavi titule.

Simeone i Alonso suočeni su sa suspenzijom u najjačem evropskom takmičenju sledeće sezone, potvrdila je UEFA.

Finalistima elitnog takmičenja, Realu i Aletiku, verovatno će biti izrečena novčana kazna zbog toga što su navijači tokom utakmice koristili pirotehnička sredstva, kao i zbog brojnih žutih kartona na meču (Real pet, Atletiko sedam).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA