MILOJEVIĆ: Red je bio da jednom dobijemo Zvezdu! RADONJIĆ: Brine me 50 poena!

Trener Mega Vizure nije krio zadovoljstvo posle trijumfa nad Zvezdom u Železniku, dok domaćeg stratega brine loša odbrana

  • 4

Tek nakon petog pokušaja košarkaši Mega Vizure uspeli su da savladaju ekupu Crvene zvezde u okviru 10. kola KLS rezultato 91:79 i tako nanesu prvi poraz lideru.

Trener gostujućeg tima Dejan Milojević nije skrivao zadovoljstvo nakon trijumfa njegovog tima u Železniku.

- Vrlo sam zadovoljan igrom koju smo pružili i pobedom. Najzad smo kompletni, što je dodatni plus u ovoj situaciji. Iskoristili smo ovu pauzu, koja je nažalost došla zbog poplava. Iskoristili smo je da se svi kompletno regenerišemo. Znali smo da, ako igramo u kompletnom sastavu, možemo da igramo sa svima. Red je bio i na nas da pobedimo neku utakmicu protiv Zvezde, koja je sve pobedila do sada - rekao je Milojević i dodao:

-  Znali smo da će Zvezda reagovati u drugom poluvremenu i bili smo spremni za tako nešto. Novica je odigrao sjajno u završnici, što me posebno raduje. Dugo se mučio i na kraju se eksplodirao i rešio utakmicu. Tu su još Vasa i Jokić, koji je imao sedam asistencija, što je apsolutno sjajno. Vasa se uželeo košarke i to se jasno vidi. Mi smo ipak druga ekipa sa njim na terenu.

S druge strane, Radonjića je najviše brinulo to što je Zvezda primila 50 poena u prvom poluvremenu.

- Pre svega je jasno da je problem u odbrani. U svako slučaju veću zabrinutost izaziva prvo poluvreme, kada smo primili 50 poena. Lako je komentarisati parametre u statistici. Pokazali smo u drugom poluvremenu da možemo drugačije da odigramo - rekao je Radonjić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    27. maj 2014 | 22:56

    Radonja,mene brine sto si ti i dalje trener Zvezde uprkos katastrofalnom vodjenju tima.Ekipa ti je totalno nespremna kako fizicki tako i psihicki,i dalje skandalozno forsiras igrace poput Radenovica,Simonovica,Lazica..koji samo tebi vaze za odbrandbene igrace a primio si 50 poena.Brine me zasto vecu sansu ne dajes mladim igracima kao sto to na primer radi Vujosevic?Brine me to da za svo ovo vreme nisi uspeo da ih naucis da izvode bacanja,da pogode trojku u bitnim utakmicama,puno toga me brine Radonja.Nadam se da ce ti derbi sa Partizanom biti poslednja utakmica u Zvezdi.

  • Werp690

    27. maj 2014 | 22:55

    Radonjic je vec dobio otkaz,samo se ceka kraj sezone da ga smene.Covek samo o odbrani prica,a jedino moze da igra dobru odbranu protiv Crnokose,Zadra i prosecnih ekipa,cim naleti na pravu ekipu koja zna da igra kosarku,zvezdina odbrana se raspadne.Sa ovakvom ekipom ne prodjes prvo kolo Evro lige,tada je i Silb bio tu,ispadnes u polu finalu ABA lige i opet pricas o nekoj kosarci i odbrani?! Vreme je da odes Dejane jer tvoja vizija kosarke je kao i tvoja igra dok si aktivno igrao kosarku a koja se najbolje opisuje poslovicom "Leti kao muva bez glave" Vreme je da das ostavku jer je ovaj tim Zvezde prerastao tvoje trenerske mogucnosti.

  • Skawe

    27. maj 2014 | 23:20

    Svska cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA