BAJKO ŠOU: Išao sam u kafanu, dok su drugi bili u karantinu (VIDEO)

Golman Crvene zvezde priznao da je isključivo on glavni krivac za nefudbalski život u prvih nekoliko godina boravka na Marakani

  • 11

Gostujući u emisiji ''Veče sa Ivanom Ivanovićem'' golman Crvene zvezde Boban Bajković priznao je da se kaje što je vodio nefudbalski život prilikom dolaska na Marakanu i još jednom je istakao važnost dolaska Roberta Prosinečkog u crveno-belo jato.

Bajković, koji je sa 17 godina stigao u Zvezdu, protiv OFK Beograda je odigrao stoti meč za voljeni klub koji će 99 odsto napustiti na leto, a pokušao je da objasni gde je grešio na početku karijere na Marakani.

- Ako si treći ili četvrti golman u Zvezdi, klubu koji najviše voliš, jako je teško. Svi ostali idu u hotel da spavaju, a šta sam ja trebao da radim? Da stojim ispred karantina i spavam? Naravno da ću otiću u kafanu - između ostalog je rekao Bajković, a kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zima_dolazi

    27. maj 2014 | 22:53

    Bajko macka, hvala majstore.

  • Poznavalac

    27. maj 2014 | 23:08

    Bas mi nekako bezveze sva ova galama oko titule. Poluamaterski klub osvojio titulu u konkurenciji amaterskih klubova i klubova sastavljenih od rekreativaca, srednjoskolaca. Radije gledam seosku ligu na periferiji grada, nego seljacku tzv. prvu ligu. A cini mi se da bi se i dobro nosili medjusobno, nema velike razlike!

  • kimi

    27. maj 2014 | 23:54

    bajko seljčo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA