TRAJKOVIĆ: Bilo je koškanja s Markovićem, a ne tuče

Fudbaler Partizana demantuje da je stavljen na transfer listu zbog incidenta na treningu

  • 5

Fudbaler Partizana Branislav Trajković uverava javnost da nije došlo do sukoba na treningu crno-belih sa saigračem Sašom Markovićem.

U utorak se tokom dana grado širila informacija da je defanzivac Partizana zbog navodnog ekcesa stavljen na transfer listu.

- Ne poričem da je bilo koškanja sa Sašom Markovićem, ali neka se zna da nikakvog fizičkog kontakta nije bilo. Ovo mi je prvi incident od kada sam u Humskoj, takve stvari se dešavaju u svakom klubu - rekao je Trajković "Žurnalu".

- Svi smo pomalo napeti: aktuelna situacija u zemlji, nismo šampioni... cela priča ne izlazi iz okvira čarke, prisutne i u drugim kolektivima. Ne tražim opravdanje za svađu s Markovićem, ali... - dodaje igrač koji je u Humsku došao iz Vojvodine.

Trajković napominje da nije konfliktna lilnost i da se na svakom meču i treningu daje 100 odsto.

- Niko mi iz kluba nije rekao da sam suspendovan i očekujem da će mi javiti ukoliko zaista donesu takvu odluku. Dobio sam pulsmetar i program rada do 14. juna, za kada je zakazana prozivka. Nisam jedini koji je već na raspustu, isti slučaj je sa Škuletićem i Obradovićem - rekao je Trajković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    28. maj 2014 | 09:12

    На маракани опет песма стара стадион пун сви певају у глас поново смо бољи од гробара а парни ваљак опет тражи спас... А спаса нема неће га ни бити јер наша Звезда најбоља је сад гробари ће горке сузе лити а ори ће се песмом бели град

  • Joca

    28. maj 2014 | 09:13

    Zaigrala mecka i pred grobarskim vratima pakla hahahahahahahaha

  • Ivan

    28. maj 2014 | 08:04

    Zaigrala mecka i pred njihovim vratima, pocelo je rasulo! Tek ce svasta da bude preko leta! Sve u svemu bice ovo zanimljivo, dugo toplo leto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA