LISAC: Teško će Cibona u Evroligu

Finansije Zagrepčana su veliki problem. Oni su mislili naredne sezone da igraju samo ABA ligu, ali desio se taj fajnal for i...

  • 1

Kako stvari stoje i to će se desiti. Šampion ABA lige neće igrati Evroligu. To je skoro pa potvrdio Roman Lisac, generalni menadžer regionalnog takmičenja.

U Bugarskoj gde je potpisivao ugovor o članstvu sa Levskim iz Sofije Lisac je prokomentarisao šanse zagrebačkog kluba da posle nekoliko godina pauze zaigra u najjačem klupskom košarkaškom takmičenju u Evropi.

- U Zagrebu su svesni da ne mogu probleme da sakriju pod tepih. Njihova ideja pre fajnal fora je da sledeće godine igraju samo ABA ligu, ali desilo se šta se desilo i sada je situacija napinjanja mišića. Mislim da će se teško kockice složiti da Cibona isprati zahteve Evrolieg.

- Nema dileme da je Cibona zaslužila Evroligu, ali finansije su stvarno veliki problemi - rekao je Roman Lisac.

Kako stvari stoje, mesto Cibone ukoliko ne uspe da se dogovori sa Evroligom, bi zauzela Crvena zvezda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    28. maj 2014 | 11:33

    Novinari prestanite da ljudima dajete laznu nadu. Mesto u Evroligi pripada Ciboni kao klubu, a ne Aba ligi. I ukoliko Cibona odustane, Evroliga to mesto moze da ustupi bilo kome. A veca je verovatnoca da ce ga dati nekom klubu iz Londona, nego nekom nasem klubu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA