Preminuo Malkom Glejzer, vlasnik Mančester junajteda!

Vlasnik Junajteda preminuo u 85. godini života, a vest o njegovoj smrti prvi je objavio zvanični Tviter profil Tampe Bej, koji je takođe bio u njegovom vlasništvu

  • 0

Kontroverzni vlasnik Mančester junajteda i Tampa Bej Bakanersa Malkom Glejzer preminuo je rano ujutru u sredu u 85. godini života, javljaju američki i engleski mediji.

Glejzer je rođen u Ročesteru (Njujork), a na čelo porodice došao sa 15 godina nakon smrti oca. Imao je ukupno šestoro braće i sestara, međutim očigledno je bio najsposobniji za biznis.

Pre skoro 20 godina kupio je NFL klub Tampa Bej i u potpunosti ih reorganizovao. Naravno, na bolje što govore i rezultati pod njegovim vođstvom. 2005. godine kupio je Mančester junajted, ali je naišao na veliki bunt navijača Đavola koji ga nisu želeli u klubu.

Otkako je došao na ''Old Traford'' Junajted je pet puta bio šampion Engleske, a 2008. godine su se popeli i na krov Evrope. Vest o njegovoj smrti prvi je obajvio zvaničan Tviter nalog Tampe Bej.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA