Škoti i Nigerijci pokušali da nameste meč! Golman sam sebi dao gol! (VIDEO)

Mnogi mediji su najavili da je prijateljski meč između Škotske i Nigerije namešten, a autogol golmana afričke selekcije ukazuje da se to i dogodilo

  • 6

Najave da je meč između Škotske i Nigerije namešten izgleda da su istinite. Utakmica je završena rezultatom 2:2, a autogol golmana afričke selekcije ukazuje na nameštaljku.

Golman Ejide je u jednom vazdušnom duelu sa protivničkim igračem u rukometnom stilu ubacio loptu u svoju mrežu, ali njegova zamisao nije prošla pošto je sudija svirao faul.

Da sve bude još sumnjivije, učinio je Nigerijac Egvekva svojim autogolom. FIFA će imati pune ruke posla, a Ejide će sigurno morati da objasni šta je to pokušavao da uradi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    29. maj 2014 | 02:39

    I koga bre posle Blater i Platini mazu i lazu, ovo je smejurija, sport je nacisto izgubio smisao, komercijala najobicnija. Kad prijateljske krenuli da namestaju koliko ce kinte onda uzeti ekipe za poraz koje znaju da nemaju sanse na prvenstvu? Gledas NBA i vise vremena prodje na reklame nego na kosarku, gledas fudbal i hiljadu sponzora, prijatelja meceva i gluposti.. reklame na sve strane.. Izgleda da vaterpolo propada jer ne mogu da im nakace reklamu na grudi, i to ne zato jer ce smetati igracu nego jer se nece videti pod vodom.

  • Miljan

    29. maj 2014 | 00:57

    skok sut.

  • Miiile, još dinamita!

    29. maj 2014 | 05:21

    Ma ovi su smešni,pogledajte kako to Terza radi stručno u protiv Donjeg Srema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA