Stojanović snima baladu u studiju Kikija Lesandrića!

Trener crveno-belih pokazao je svoje umeće na gitari, a odlučio je da snimi i pesmu

  • 2

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović na proslavi osvajanja titule, a zatim i gostujući zajedno sa igračima kod Ivana Ivanovića u emisiji, pokazao je da odlično svira gitaru.

Slovenac je posle naporne sezone dobio "pet" minuta da se opusti i proslavi veliki uspeh sa crveno-belima, a odlučio je da snimi i pesmu!

Strateg Zvezde je napisao tekst i muziku koju bi uskoro mogli da slušamo na svim radio stanicama, a kako je saznao "Alo" Stojanović je već ušao u studio Kikija Lesandrića gde će snimati pesmu.

- U početnoj smo fazi aranžmana za jako neobičnu pop baladu. Čitava ideja je Slavetova, pesma je još u demo varijanti i peva je jedna devojka. Slaviša ubija na gitari, u Sloveniji ima fenomenalan bend. Čuo sam da ga i Bajaga hvali, pa ćemo i njega zvati da nas pojača u snimanju ove pesme - rekao je Kiki Lesandrić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eee

    29. maj 2014 | 11:42

    Sad jos pocnite da objavljujete sta Lazovic jede, kad ce Bajkovic u wc, kako Ninkovic pije mleko. Pa od Prosineckog ustase ste pravili velikog coveka, a on prava ustasa, od ovog Slovenca sad pravite nekog trenera, a oni su klasicna nula za Stanojevica. Dosta medijske zvezdaske tiranije !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA