Dekija Stankovića drugari ucenjivali pornićem!

Nekadašnji kapiten srpske reprezentacije dobio je poruku u kome se traži određena svota novca od njega u zamenu da se ne pusti njegov intiman video u javnost, a on je čitav slučaj prijavio policiji

  • 9

- Sve je snimljeno, ako ne daš novac, biće objavljeno - ovako je navodno pisalo u poruci koju je bivši kapiten Srbije i legenda Crvene zvezde i Intera Dejan Stanković dobio sa nepoznatog broja telefona, a kojim ga neko ucenjuje da će objaviti u javnosti njegov porno snimak, ukoliko ne isplati određenu svotu novca.

Nekadašnji fudbaler se našao u čudu, ali je čitav slučaj prijavio policiji koja je hitro reagovala i brzo uhvatila "reketaše" za koje se ispostavilo da su Stankovićevi prijatelji koji su hteli da se sa njim našale, ali je njihova šala bila neslana i otišla predaleko, kako pišu Večernje novosti.

Svežem fudbalskom penzioneru je laknulo kada je čuo da su u pitanju njegovi drugari koji su hteli malo da se poigraju sa njim, ali nisu očekivali da će on sve ptijaviti policiji. Ipak, Deki je kao pravi šmeker na kraju ubedio policajce da puste njegove prijatelje i da ne podnose prijavu protiv njih

- Reč je o neslanoj šali i naravno da takav snimak ne postoji. Deki nas je posle molio da ne podnosimo prijavu protiv njegovih drugara, jer su se samo našalili - rekao je za Novosti jedan od policajaca.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cika Mladjo

    29. maj 2014 | 12:18

    Od ovog coveka bi mnogi mogli samo mnogo da nauce, covek je osim vrhunskog fudbalera u pravom smislu GOSPODIN i jedna ljudina, divan suprug i otac posvecen svojoj porodici! Mogu samo da mu zavide zlobnici!

  • ap0calypto

    29. maj 2014 | 10:38

    Pa ako ne postoji, sto je prijavio policiji?

  • veronese

    29. maj 2014 | 11:38

    Mnogo glupa sala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA