DŽAJIĆ: Zvezda će ponovo biti šampion Evrope! (FOTO)

Na Marakani je povodom 23. godišnjice od osvajanja trofeja u Kupu šampiona i 26. titule prvaka Srbije organizovan svečani koktel

  • 88

Fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je na Marakani dva uspeha kluba - osvajanje šampionske titule posle sedam godina i 23. godišnjicu od titule prvaka Evrope u Bariju!

Predsednik crveno-belih Dragan Džajić rado se priseća meča sa Marsejom u finalu Lige šampiona 1991. godine, ali se nada će se svi Zvezdaši još neki put radoti "ušatom peharu.

- Ovo je dan kada nam je zlatna generacija Crvene zvezde donela najveći trofej u istoriji kluba i srpskog fudbala. Mi ćemo ovaj trofej obeležavati svake godine, barem do onog dana kada ponovo budemo prvaci Evrope, a nadam se da će i taj dan ponovo doći - rekao je Džajić na slavljeničkom koktelu, a zatim se osvrnuo i na ovogodišnju titulu:

- Čestitam i ovoj generaciji koja je vratila titulu posle sedam godina. Hvala navijačima koji su sve ove teške godine bili uz nas. Želim svima da se lepo provedete na ovom prijemu. Znam da su vecina vas Zvezdaši, ali i oni koji nas manje vole, nadam se da ce im biti lepo ovde - uz osmeh je rekao predsednik crveno-belih.

Koktelu na stadionu u Ljutice Bogdana prisustvovao je veliki broj Zvezdinih legendi, ali i kapiten sadašnje generacije Nenad Milijaš.

- Svi znamo koliko je bilo tesko osvojiti titulu. Drago mi je da imam tu priviliegiju da poznajem ekipu iz Barija i cestitam im jos jednom na najvecem uspehu u istoriji kluba - rekao je Milijaš.

Predvodnik Zvezdine generacije iz Barija Ljupko Petrović se nada da će nove generacije crveno-belih igrati ponovo ozbiljniju ulogu u Evropi.

- Samim tim što se i posle ovoliko godina obeležava ovaj trofej, jasno je kakav smo uspeh napravili. Možda tada i nismo bili svesni. Nadam se da će se Zvezda i Partizan kao i svi srpski klubovi vrlo brzo oporaviti i da će približno doći do uspeha kakav smo mi napravili - rekao je Petrović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    29. maj 2014 | 13:22

    ЗВЕЗДА ШАМПИОН СВЕТА

  • Bandzi

    29. maj 2014 | 15:08

    Najjace od svega sto klub koji ima dva puta manje navijaca od Zvezde, na vestima o Zvezdi ima 3 puta vise pregleda od strane svojih navijaca, a posetu na stadionu 5 puta manju !?????

  • Kure

    29. maj 2014 | 13:32

    Moj tim je prvak bio,i opet ce biti on..... !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA