DEČAK KOJEM JE NOLE DRŽAO KIŠOBRAN: Bio sam van sebe kada mi se Đoković obratio! (VIDEO)

Četrnaestogodišnjak iz okoline Pariza preko noći je postao poznat pošto je na Rolan Garosu sedeo i pričao sa svetskim brojem dva

  • 14

Neko za svetsku slavu i medijsku pažnju radi decenijama, dok je nekome dovoljno da popriča s Novakom Đokovićem.

Među ovim drugim, privilegovanim, je 14-godišnji Malo Boteroa, dečak koji na Rolan Garosu dodaje peškire, a koji sigurno nikada neće zaboravi dan kada je proćaskao i popio flašu vode sa jednim od najpoznatijih sportista na planeti!

U pauzi zbog kiše tokom meča 1. kola na Rolan Garosu Nole je seo da odmori, uzeo od dečaka kišobran, a njemu dao svoj reket, da bi nakon toga pričali 10-ak minuta. Srpski teniser je posle meča izjavio da je stekao novog prijatelja, a mladi Francuz je preko noći postao zvezda u tamošnjoj štampi.

Malo živi u gradu Ambois, udaljenom 200 kilometara od Pariza, dao je intervju za zvanični sajt Rolan Garosa, ali i za mnoge druge francuske medije.

- Kada sam video Đokovića da prilazi stolici, dotrčao sam da mu dodam kišobran, ali nisam ni sanjao šta će se desiti. Novak je otvorio kišobran i rekao mi da sednem pored njega. Nisam verovao svojim očima. Mislio sam da takve stvari ne smeju da se rade na zvaničnim mečevima Rolan Garosa - kaže Malo.

- Đoković je video da sam iznenađen i odmah je počeo da razgovara sa mnom. Pitao me je koliko imam godina, gde živim, koliko dugo treniram tenis, a zatim mi ponudio flašicu vode. Bio sam van sebe! Nije mala stvar pričati sa svojim idolom i jednim od najboljih tenisera današnjice - oduševljeno je rekao dečak.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    29. maj 2014 | 17:25

    Jedan je Nole. Jedan i jedini! :)

  • mister no

    29. maj 2014 | 17:35

    Novak je retko dobar covek, potpuno neiskvaren, iskren i druzeljubiv. Cvrsto stoji na zemlji i pored sve slave i bogatstva. Jednom recju, LJUDINA.

  • Magnum

    29. maj 2014 | 18:00

    Nole je kralj, to govori kakav je covek ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA