Magija broja 8 uoči duela Partizana i Radničkog!

Crno- beli su gubili u domaćem šampionatu, u Kupu, pa i u grupnoj fazi Lige Šampiona i sada veruju da će osmi put biti srećan

  • 4

Vaterpolisti Partizana pokušaće večeras (18.00) da posle sedam poraza ove sezone pobede konačno Radnički iz Kragujevca i nađu se u finalu Lige Šampiona. Momci sa Banjice su u naletu, jer su neverovatno srušili Pro Reko u četvrtfinalu posle peteraca.

Kragujevčani su ove sezone pobedili crno - bele dva puta u prvenstvu, dva puta u grupnoj fazi Lige Šampiona, dva puta u plej- ofu i jednom u Kupu.

Ovo će biti osmi susret dve ekipe, a ukoliko pobedi, Partizan će u ći u finale, gde će pokušati da osvoji svoju osmu titulu šampiona Evrope. Prema tome, broj osam u naredna dva dana mogao bi da bude srećan za crno-bele.

Ipak, ovo će biti sasvim drugi meč, jedan od najvažnijih u sezoni, jer pobeda donosi finale najjačeg klupskog takmičenja.

- Neću moći da vodim ovu utakmicu zbog crvenog kartona na meču sa Rekom, ali se nadam da će moj pomoćnik da ima više sreće. Ove sezone smo sedam puta izgubili od Radničkog, možda je vreme za pobedu - rekao je trener Partizana Vladimir Vujasinović.

I ovaj meč možete da gledate direktno preko Live Stream na Telegrafu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Institucija

    30. maj 2014 | 12:05

    Za mene su ovi momci vec sampioni.Izbaciti pro reko u ovakvoj sezoni u ovakvim uslovima je ravno cudu!Momci vama svaka cast to je srce to je zelja!Srbija vam peva titula je crno bela!!!Institucijoooo

  • Partizan

    30. maj 2014 | 13:12

    To nije cudo. To je partizan!

  • Dado

    30. maj 2014 | 17:26

    Ajmo Radicki na krov Evrope!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA